Pravno obvestilo

Home/Pravno obvestilo
Pravno obvestilo2018-11-26T20:01:45+00:00

Vse vsebine, ki so objavljene na spletnih straneh ropret.net ( in vseh poddomenah ) so avtorsko delo Multimedijska produkcija, Žiga Ropret s.p. in/ali njegovih partnerjev. Prepovedana je reprodukcija, distribucija, spreminjanje in javno prikazovanje in predvajanje ter ostale oblike izkoriščanja avtorskega dela.

Z dovoljenjem Multimedijska produkcija, Žiga Ropret s.p. so dokumenti, ki so objavljeni na spletnih straneh, shranjeni, razmnoženi ali kako drugače razširjeni le v nekomercialne namene in skladno z določbami Zakona o avtorski in sorodnih pravicah ( Ur.l. RS, št. 21/1995 ), pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah (vir podatkov mora biti vidno označen, podatki pa morajo ostati nespremenjeni).

V namene promocije uporabljamo tudi e-pošto. Pridržujemo si pravico do vsaj enega poslanega sporočila. V kolikor ne želite prejemati sporočil, nas o tem obvestite.

VAROVANJE ZASEBNOSTI

Varovanje vaše zasebnosti je zelo pomembno. Spodaj so opisani načini zbiranja podatkov, poleg tega pa je opisanih tudi nekaj pojasnil glede informacij, ki so predmet zbiranja in spremljanja.

PIŠKOTKI

Piškotek je majhna datoteka, ki jo brskalnik shrani na vaš računalnik. Piškotki večinoma vsebujejo unikatno številko, s katero vas identificirajo za namene analize obiska strani. Piškotki nikakor ne morejo pregledovati ali spreminjati datotek na vašem računalniku.

Piškotke lahko v vašem brskalniku tudi onemogočite, saj jih za pregledovanje naših spletnih strani ne potrebujete.

STATISTIKA OBISKA

Na naših straneh spremljamo statistiko obiskanosti posameznih podstrani s pomočjo Google Analytics. Podatki so informativne narave in jih ne delimo s tretjimi osebami. Za analizo obiska strani se ne uporablja osebnih podatkov (ime, priimek, …). Ne zbiramo podatkov kaj posameznik bere, zbiramo le število ogledov posameznih strani.

MAILING LISTA

Pridržujemo si pravico do zbiranja e-poštnih naslovov za namene oglaševanja naših storitev. Če se v kateremkoli trenutku odločite za odjavo iz te liste, nam prosim sporočite in vaš e-poštni naslov bomo takoj odstranili iz podatkovne baze.

UPORABA INFORMACIJ

Vse zbrane informacije se uporabljajo za izboljšanje kakovosti naših spletnih strani ter sledenje obiska spletne strani. E-poštni naslovi se lahko uporabijo za namene promocije naših storitev. Zbrani podatki ne bodo posredovani tretjim osebam, kot so oglaševalci in partnerji, razen z vašim dovoljenjem.

Go to Top